12 msk
Kokt vattenSå här gör du Dela torkade plommon i bitar och blanda med russin. Häll hett vatten över dem och honung. Mixa till slät smet med stavmixer. Rosta havregryn, solrosfrön och kokos i en het stekpanna tills de fått lite färg. Blanda i finhackad mörk choklad. Rör samman alla ingredienser och tryck ut på bakplåtspapper. Ställ kallt i ett par timmar, skär sedan i lämpliga bitar! Spara recept Skriv ut Dela E-post Pinna Kommentera 3
Häromdagen när vi skulle ha lunchgäster på besök gjorde jag en ny djupdykning och hittade ytterligare en burk finfina björnbär, som jag plockade tillsammans med L, svåger och svägerska i Torekov i somras (blogginlägget är däremot från året dessförinnan)
-Smält smöret tillsammans medchokladenoch tillsätt det i äggsmeten. Servera med vispgrädde och bär. -Koka smör, chokladochhonung i en gryta på svag värme
Jag kan till ochmed gå så långt att jag påstår att man inte ska tillsätta cocktailbär till något. Frys smeten en timme och rör därefter om så eventuella chokladbitaroch malda nötter inte hamnar på botten
Lägg en rad medmjölkchoklad på en ruta med smördeg. Egentligen behövs bara två ingredienser, men jag penslade dessa med lite ägg och mjölk så då blev det några fler ingredienser
I medchokladochskumtomtar, värm och så är det färdigt. Innan jag drog iväg till jobbetimorse passade jag på att experimentera i köket och jag tänkte delge er det lilla ”recept” som jag fixade med
När det går fortoch det är mjukt och luftigt då har man kommit långt med sitt bröd. I detta brödet har jag valt att tillsätta honung istället för sockeroch det ger en perfekt sötma men som är lite nyttigare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.