Smula jästen i bunken, i med salt och det ljumna vattnet. I med oljan och vetemjöl special. Kör assistenten tills allt är blandat, sen i med vanligt vetemjöl tills degen känns smidig men lite kladdig
I med äggen, sambal oleken och kryddorna och blanda lite mer. När de är klara så serverar du dem som du vill, men jag brukar lägga dem i pastasåsen jag brukar göra och servera med pasta till, mmm
Rör i myntan och smaka av med salt och peppar. I morgon kör vi vidare med fler recept från menyn, det blir de fyllda tomaternas tur att presenteras närmare
Börja med att göra smuldegen. Blanda margarin med mjöl, socker och vaniljsocker till en smulig massa. Smält smöret och i med sockret och kanelen, Mängden kanel beror på hur mycket kanelsmak du vill ha
Fräs den skivade purjolöken med den strimlade vitkålen tills allt fått lätt gyllenbrun färg. Fräs sen nötfärsen och i med tomatpurén, sojan och ev lite vatten
Pensla allt med ett uppvispat ägg. 1 ark med färdigkavlad smördeg. Sätt ugnen på 225 grader. Ta fram kycklingen och dela i bitar så stora som du vill ha dem
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.