Potatissufflé med persiljepesto
Coop
Coop
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 50 g smält smör
  • 1 dl ströbröd
  • 1,5 kg kokt mjölig potatis
  • 50 g rumsvarmt smör eller margarin
  • 1,5 dl varm mjölk
  • 3 uppvispade ägg, varav 1/3 endast gulor
  • 1 krm salt efter smak
  • 1 krm peppar efter smak
  • 50 g nyriven parmesan
  • 150 g tärnad cheddar
  • 150 g tärnad emmenthalerost
  • 40 g persilja
  • 1 vitlöksklyfta
  • 0,5 dl hackad mandel
  • 1 dl olivolja
  • 1 dl riven parmesanost
  • 1 krm salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.