Skala och mosa äggen. Skala och hacka löken. Blanda äggoch 2/3 av löken med gräddfil. 300 g matjessillfiléer. 4 hårdkokta ägg. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 300 g matjessillfiléer 4 hårdkokta ägg 1 röd lök 2 dl Arla® gräddfil 600 g potatis
Toppa sen med räkor, ägg, rödlök, pepparrot och dill. Bottna ett fat med potatisen och salta lätt. Bryn smöret precis före servering i en kastrull eller stekpanna och fördela smöret över salladen
Läggäggen i en kastrull och fyll på med vatten så att det precis täcker. Mixa samman dill, olja, balsamvinäger, salt och peppar med hjälp av en stavmixer
Servera med de tillbehör du gillar, avocado ochsill är alltid en hit. Efter en skön långpromenad i solsken och skogsgrönska smakade det super med en härligt fräsch lunch
4 ca 800 g små potatisar 2 gula lökar 2 msk smör salt och peppar 100 g haricots verts (gröna bönor) 6 salladslökar 2 msk olivolja 1/2 dl grovhackad dill 8 urvattnade salta sillfiléer 1 1/2 dl grovt rågmjöl 2 msk smör 2 dl gräddfil Lägg till i inköpslistan Så handlar du snabbare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.