Lyft bort morteln, fatet och översta papperet och låt potatiskakan få lite färg. Potatiskaka. Klä in en springform med bakplåtspapper i botten och runt kanterna
Den här jättegoda potatiskakanblir ett perfekt tillbehörtill framförallt fisk, men även till kött. Jag använde vår egen potatis, och jag tror att det blev Matilda den här gången, men du kan ta vilkenpotatissort som helst
Skala potatis, morötter och palsternacka ochriv grovt. Blanda med salt och peppar. Lycka till. Krama ur vätskan som bildatsoch häll i en stekpanna med matfett
Nu tillbakai lägenheten i Stockholm efter en utflykt tillLinköping måndag ochtisdag för en mässa där vivaritoch ställt ut och marknadsfört Skolverkets webbaserade handledarutbildning
Potatiskakantillverkadevi kvällen före ochfärdigställdei lagom tid. Så god att pojkarna sa att vi hade kunnat äta bara potatisoch då är det god potatis
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.