Matiga och goda potatisbiffar som serveras med en fräsig örtyoghurt. Potatisbiffarna. De är goda att avnjutas som de är med en sallad eller varför inte bröd som ”burgare”
Idag startade jag morgonen med en Chiapudding med smak av hallon och mynta. Ett perfekt nyttigt frukost alternativ som man står sig på länge och är enkelt att variera med massa olika smaksättningar
Rör ner det i moset tillsammans med uppvispat ägg, creme fraiche och mjöl. Rör ner den i moset tillsammans med pressad vitlök, limesaft, curry och dragon
Jag har fått många bra recept och tips ur boken LCHF för tjejer av Cathrine Schück och det som jag testat senast är ärter smaksatta medmynta och citron samt fetaost
Så fräsch och goda med kombinationen av både myntan och citronen. Hade sedan länge bokat in den tillsammans med några av mina vänner men de kunde inte riktigt lika tidigt som mig så jag tjuvstartade lite tillsammans med några av mina tidigare jobbarkompisar
Denna röra har jag gjort tidigare med basilika. Mynta passade precis lika bra i, kanske ännu bättre. Stek i smör/raps olja på medeltemperatur tills den stelnat
Så jag gjorde en bakelse på mynta och dekorerade med de sista jordgubbarna. För er som undrar kan jag meddela att alla mina recept är mina egna om inte annat anges
Potatisbiffarmed conditerad äggula och magold ja, gårdagens brunch. Potatisbiffarna kom till eftersom jag inte ville slänga lördagens potatismos, istället tillsatte jag lite örter, lök och ett ägg och stekte potatisbiffar
Mosa allt med en gaffel. Krydda med exempelvis salt och peppar. Servera med exempelvis råkostsallad (rödbetor, morötter och lite citronsaft), marinerade tzay-bitar eller någonting annat gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.