Hacka rödbetor, morötter, potatis och sötpotatis (hade lite kvar i kylen). Jag rostade rotfrukterna i ugnen tillsammans medkycklingklubbor, den perfekta vardagsrätten som inte kräver så mycket mer än hackande
(vill man ha mer färg på såsen så tar man lite mer soya). Vänd kycklingklubborna och gör lika på "skinnsidan" häll överbliven "marinad" över kyckling klubborna innan du kryddar dem
Den ville jag grilla i ugnen rakt upp och ner men sedan var det lite mer osäkert vart vi skulle hamna med resten och om jag ska vara ärlig så var jag inte helt hundra när vi skulle sätta oss och äta om avokadon skulle smaka gott, om det skulle bli för mäktiga paprikor eller om den kalla paprikasåsen skulle vara en sak för mycket på tallriken
Såsen som är både söt och stark på samma gång och väldigt användbar, vi har haft den både i drinktilltugg, i en kall sås (även känd som Kellysåsen), i sillinläggning och i fiskgratäng tidigare
Ta ut kycklingklubborna och servera dem med önskade tillbehör. Använd en ugnsfast stekpanna eller lägg över kycklingen efter i en ugnsform eller på ett ugnsgaller med en ugnsplåt under
6-8 st kycklingklubbor. Gör så här. Vispa samman marinaden och marinera klubborna över natten. Lägg dem på ett ugnsgaller och stek klubborna i 120 grader i 30 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.