Biscottin ska va hård o ej kännas mjuk när tiden gått ut. Ta ut biscottin o sänk ugnen till 120 grader o dela den i önskad storlek jag brukar gör ca 1 cm tjocka kakor
Jag fick ett infall och eftersom jag gillar både cheesisar och polkagris så slog jag två goda flugor i en smäll och resultatet blev en mycket god Polkagris Cheesecake
Jag passade på att baka biscotti som vi kunde käka under tiden vi jobbade. Egentligen tycker jag bäst om biscotti med mandel och saffran, men jag tänkte att jag skulle variera mig lite, så jag gjorde en variant med mandel, citron och vit choklad och det blev jättegott
Jag passade på att baka biscotti som vi kunde käka under tiden vi jobbade. Egentligen tycker jag bäst om biscotti med mandel och saffran, men jag tänkte att jag skulle variera mig lite, så jag gjorde en variant med mandel, citron och vit choklad och det blev jättegott
Lite röd färgpasta och vips så blev vanliga marshmallows transformerade till polkagrismarsmallows. Polkagris Marshmallows9 st gelatinblad140 + 200 g vatten450 g strösocker7 g glukos2 stora äggvitor1 tsk vaniljsocker eller fröna från ½ vaniljstångmaizena + florsocker att tossa godiset iBlötlägg gelatinet i 140 g kallt vatten
Choklad biscotti ca. Enjoy Choklad biscotti. 15-20 st grundrecept omgjort av Sofiabakar100 GRAM SMÖR1 DL SOCKER2 TSK KAKAO2 ÄGG50 GRAM HACKAD CHOKLAD JAG TOG FAZER MJÖLKCHOKLAD4 DL VETEMJÖL1 TSK BAKPULVER1
Blanda socker och vatten i en hög gryta (ca 3 l). Låt blandningen stå en stund så att sockret smälter. Rör sedan upp sockret från botten och låt sockerlagen koka upp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.