Att lägga in frukt i lag är ett bra sätt att kunna äta frukt och bär från trädgården året runt. Perfekt att stoppa i frysen och tina när man blir sugen
kokande vatten och kyl genast ner plommonen genom 1 kg plommon (gärna lite större plommon). kokande vatten och kyl genast ner plommonen genom 1 kg plommon (gärna lite större plommon)
Jag gillartraditioner med tycker samtidigt att det är kul att bjuda på bekanta smaker i nya tappningar, som de här plommonen, inkoktaivin, råsocker, kanel och vanilj
Lägg tillbaksplommonen och låt dem kallna i lagen. Halvera och kärna ur plommonen. vatten, socker, citronsaft, delad vaniljstång och stjärnanisi en kastrull
Grilladeplommon med brieost och honungFärska plommonBrieostHonungSalt, pepparOljaDela plommoneni hälften och ta bort kärnan, pensla med lite olja och grilla på snittsidantills de är varma helt igenom
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.