Plockmat – det matiga
Matarkivet | Mat, kärlek och mera mat
Matarkivet | Mat, kärlek och mera mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 20 shots i snapsglas
  • 1 butternut squash
  • 1 gul lök
  • 1/2 röd chili
  • kycklingbuljong
  • 2 vitlöksklyftor
  • 2 tsk spiskummin
  • 1 dl grädde
  • vitpeppar
  • 50 st
  • 1 kg blandfärs
  • 2 ägg
  • 2 dl ströbröd
  • ev
  • 150 g grekisk feta
  • 2 dl creme fraiche
  • 2 msk extra virgin olivolja
  • 1 tsk timjan
  • 2 tsk citronsaft
  • 50 bitar
  • 1 sats pajdeg
  • 2 purjolökar, skivade
  • 200 g Kvibille ädel
  • 5 ägg
  • 5 dl grädde
  • 40 st
  • 750 ml grönsaksbuljong
  • 120 g polenta
  • 40 g smör
  • 120 g riven parmesan
  • 40 snittar
  • 450-500 g fläskfilé
  • 2 dl olivolja
  • 3 msk balsamvinäger
  • 1 vitlök solo, skivad
  • 2 msk citronsaft

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.