Jo det är en metod då man först bryner kött, fågel eller fisk och sedan låter det koka länge och på mycket svag värme i en blandning av risvin, buljong, mörk soja, mörkt socker, ingefära och salladslök
Toppa med lagen ochlåt svalna. Stek i olivoljan tills den fått yta. Dela kastanjerna i större delar. Det här är egentligen ett jag-måste-tömma-kylen-recept, så som ni förstår, kan ni fylla er poké bowl med era egna favoritingredienser - men jag måste säga att mina är den perfekta kombinationen av smak, crunch och färg
Blanda i övriga ingredienser, rör om ochlåt småputtra ett par minuter. Lägg sedan åt sidan. Klyfta löken och stek den tillsammans med bambuskotten ochkastanjerna tills det får lite färg
Kastanjerna är rika på stärkelse och blir snabbt mättande. Kastanjer hör verkligen hösten till. Tillsätt de övriga ingredienserna ochlåt soppan koka upp
Spola med kallt vatten ochlåt rinna av. Med nudlar, magert kött, mycket grönsaker och god soja. Låt det ligga tills det är dags att woka/fräsa det ihop med grönsakerna
När man ägnar sig åt nattbak och klänningsjakt. Inte det lättaste, Inte för sval och somrig. Jag sitter med avsvalnat morgonkaffe framför datorn och har ägnat en hel del tid åt att surfa runt här på nätet för att hitta en lämplig klänning att bära på bröllopet om två veckor
Hacka rödlök och soltorkade tomater i små bitar. Blanda alla ingredienser i en bunke och forma biffar. Servera med stek sås, ugn bakad poatis och sallad
Späd med vattnet lite åt gången. Mina barn älskar kombinationen kyckling och curry och hur smidigt är det inte att kombinera dessa två i en pastagratäng
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.