I kylskåpet hade jag bara "gamla" potatisar och inte kände jag för att åka till affären och handla så det fick bli kraschad potatis till kolgrillad entrecôte som serverades med gräddstekta färska kantareller också
Oftast serverar jag den med enbart bearnaisesås, men nu föll valet på två såser istället, nämligen kantarellsåsoch bea, (kan inte vara utan den, (Lohmanders))
Inlägget Kraschad potatis med vitlökssmör och saffran dök först upp på ZEINAS KITCHEN. Smält smöret och blanda med pressad vitlök, saffran, salt och peppar
Skala och skär potatisen grovt, koka den mjuk i saltat vatten. Skala och hacka vitlöken grovt. Fräs vitlöken i smöret tills vitlöken och smöret blir gyllenbrunt
Pressa ut vitlöksgoset med hjälp av knivens breda sida, några klyftor i taget får man ta. Har redan nu träningsvärk ända ut i tårna, får se om det blir en skratt och nysfri tisdag imorn
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.