Häll alltihopa i en kastrull tillsammans med grädde och mjölk. Eftersom vinet har en lätt ton av peppar i sin smak passade det utmärkt till den saltade och pepprade utskurna biffen
Smaka av med salt och peppar. Rör i färskost, grädde, vatten och soja. Servera med ris och sallad. Blanda en sås av matyoghurt, hackad gurka och sweet chilisås och servera till
Låt koka upp och smaka av med salt och peppar. Biffar. Den här rätten är inte blyg när det kommer till smaker och passar bra nu när kvällarna blir mörkare och man vill äta varm och kryddstark mat
Ta ut plankorna och klicka på bearnaisesås. Slå av vattnet och mosa potatisen med en potatismosare. Rör i mjölk eller grädde så moset får en bra konsistens – det ska vara ganska löst så det går att få ner i spritsen och inte blir för torrt i ugnen, men inte för löst
Ibland har jag två sorters kött, biffoch fläskfilé. Oftast serverar jag den med enbart bearnaisesås, men nu föll valet på två såser istället, nämligen kantarellsås och bea, (kan inte vara utan den, (Lohmanders))
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.