Jag har aldrig varit en jättefan av pizza, egentligen. Det är för mäktig mat för mig. Och innan jag visste att jag var allergisk mot vetemjöl förstod jag inte att "bakiskänslan" som jag kände dagen efter en pizza, berodde på att kroppen hade fullt sjå med att ta hand om något som den verkligen inte uppskattade - vetemjöl och dessutom det i kombination med en massa fett
Kanterna nyps ihop på toppen och på mitten av degen och sen skjuts in i ugnen Pizzatime. När man lagar pizza kan man ju stort sett kombinera fyllningen lite hursomhelst
Har tagit Per Morbergs orginal recept och gjort om lite…. (För i hans bok står det 8 dl vatten och det kan ICKE stämma till den mängden mjöl, fick ha i nästan 5 dl till…och nu har vi ätit pizza tills vi nästan storknade)
Ett sug på hemgjord pizza satte in hos oss båda idag. Med massvis och åter massvis av ingredienser. Och botten som i grunden är en hampapasta – men fungerade utmärkt som pizzabotten
PIZZATIME, familjetrion firade 40-åringen -sambon/pappan med middag på KioskenPizza&Vin i Piteå. Han åt PANCETTA och jag tog LUFTORKAD PARMASKINKA som Cornelia fick nalla av
Det finns visa sätt att ha gäster på som är det optimala. Det är när man bjuder in sig till gästerna. Jag ställde upp och lagade maten och slapp i gengäld städningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.