Jag har aldrig varit en jättefan av pizza, egentligen. Det är för mäktig mat för mig. Och innan jag visste att jag var allergisk mot vetemjöl förstod jag inte att "bakiskänslan" som jag kände dagen efter en pizza, berodde på att kroppen hade fullt sjå med att ta hand om något som den verkligen inte uppskattade - vetemjöl och dessutom det i kombination med en massa fett
Panpizza med tomatromesco, ägg, mozzarella & tryffelmajonnäs. Den här helgen är så efterlängtad. Jag kan knappt bärga mig att få ta en ledig helg eftersom hela förra helgen är som en dimma hos mig
Har tagit Per Morbergs orginal recept och gjort om lite…. (För i hans bok står det 8 dl vatten och det kan ICKE stämma till den mängden mjöl, fick ha i nästan 5 dl till…och nu har vi ätit pizza tills vi nästan storknade)
Ett sug på hemgjord pizza satte in hos oss båda idag. Med massvis och åter massvis av ingredienser. Och botten som i grunden är en hampapasta – men fungerade utmärkt som pizzabotten
Detta kan ha varit, eller det va tillochmed den godaste pizzan jag ätit hittills i mitt liv. Serano skinka, mozzarella, tomat, rostade pinjenötter och en skvätt Gremolata
PIZZATIME, familjetrion firade 40-åringen -sambon/pappan med middag på KioskenPizza&Vin i Piteå. Han åt PANCETTA och jag tog LUFTORKAD PARMASKINKA som Cornelia fick nalla av
Har haft läkarbesök idag. Måste berömma min läkare Moa. Tur jag har henne,hon ger mig hopp. Å idag gav hon mig även en spruta i axeln,får hoppas att den gör så att jag kan använda min högra arm igen,iaf kunna klä mig själv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.