Skiva zucchini, paprika och rödlök och fördela över pizzan (ta inte för mycket för då blir pizzan blöt, spara grönsakerna och använd till annat) Fördela mozzarellan jämt på båda pizzorna
Tanken är att försöka uppmärksamma fler på hur stor påverkan våra matval har för miljön, samtidigt som vi också kan visa att man verkligen inte behöver käka tråkigt för att äta vego
Ha inte för mycket topping på, har du för mkt kommer det knappt hinna bli varmt innan kanterna är klara, och då måste dom brännas för att det ska bli bra
Har botten lite färg är den klar. Julias favotitpizza kommer från Pizza Hut därför bakade vi panpizza tillsammans som är enklare än vanlig pizza då degen inte är så seg
Den bästa pizza jag har ätit var på en liten pizzeria på en bakgata i Salerno, pizzan serverades på aluminiumfolie på bricka, ingen trave pizzakartonger vid ugnen utan snarare en trave ved
Den andra har jag nyss värmt och ätit så nu är jag mätt och belåten igen. Redo för ugnenDet bästa med pizza är ju att man kan fylla den med vad man vill, och hur mycket man vill
Jag har ändrat lite i det. Dessa pizzorna, alltså. Lite mer som italienska pizzor än svenska (ni som varit i italien vet att pizzorna där går inte att jämföra med det svenska utbudet)
Det är så bra med hemmagjord pizza för det första så blir det precis som man vill och för det andra lägger man på allt man tycker är gott eller det man har hemma
Låt bullarna jäsa länge så blir dom fluffiga och goda. Börjar det bli dags att baka saffransbullar. Jag ska försöka sätta igång med det baket snart och frysa in en massa lussekatter
Historien är att Peppe som driver bageriet var den som började med stora amerikanska chokladmuffins i stan och detta har sedan utvecklats till att bageriet till stor del bakar det mesta man kan tänka sig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.