Bred på den utrullade pizzadegen. 1 rulle färdig pizzadeg. -Mama Skogly ♥ 1 rulle färdig pizzadeg. Ett enkelt och gott vitlöksbröd som tillbehör till te x grillat eller en god soppa
Pizzadeg. Varje bild på maten ni ser här har hamnat i min mage. - När "pannkakor" är färdiga lägg de på en bakplåt och toppa med rödbetshummus, avokado och körsbärstomater
Jag tycker scones blir bäst när man gör dem påfilmjölk då de blir saftigare. Blanda sedan ner filmjölken och rör ihop till en deg, men rör inte i onödan utan sluta när du kan kan forma till en deg
Väg ingredienserna på en våg. (Du kan lägga den formade pizzan på en pizzaspade och sedan lägga på toppingen eller gör du som på pizzerian, gör allt klart på bakbordet och sedan för under pizzaspaden)
Resultatet blir trevliga bröd man gärna lägger fram på middagsbordet. ) eller filmjölk, så går det självfallet att utesluta detta, liksom i det fall du inte tycker om rågmjöl
Här är brödet som görs på ett kick. Häll en hel liter filmjölk över och blanda till en smet. Bakat på bikarbonat som gör att ingen tid spills på jäsning
Jättegott på till exempel det HÄR brödet. Det gäller alla bilder på bloggen. Det finns en tillfredsställelse i att veta att man inte bara bakat brödet, utan även gjort osten, även om man inte malt säden, eller mjölkat kon
Färdigt på. Sätt in i varm ugn och spreja vatten på ugnens botten. 500 g filmjölk 375 g stenmalt rågmjöl 20 g jäst Steg 2. Blanda filmjölken med första mängden mjöl och jäst och låt stå i 24 timmar. Sätt ugnen på 250 grader. 500 g filmjölk 375 g stenmalt rågmjöl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.