Det här är nog inte en vinnarpizza. Jag bredde en olivpasta (som jag köpte på Cypern) över botten, men det går också bra med någon pesto, eller olivröra av typ tapenade
Vill du fira köttfri måndag så hoppa bara över skinkan, det blir väldigt gott utan också. Mina plommon fick i lördags kväll förgylla en glutenfri pizza bianco, tillsammans med olika sorters ost och lufttorkadskinka
Förrätten blev en variant på den klassiska lufttorkadeskinkanmed melon. Det är måndag idag - men semester, så vi bestämde oss för att lyxa till det liet med en god trerättersmiddag efter att barnen gått och lagt sig
Valet föll självklart på en en hembakad pizzamed lite tjockare botten. Hemma gjord pizza. Jag har även bakat lite annorlunda snurrade pizzor med denna botten och mina pizzor påminner mer om pan pizzor
När min man hörde att jag hade gjort pizza när han var borta på sin konferens blev han lite avundsjuk så jag passade på att göra ytterligare en långpannepizza igår till middag för att göra honom glad =) Den här gången blev det en pizzamed pesto, rökt skinka, champinjoner, lök, tomatsås och ost och den blev hur god som helst
Den här gången gjorde jag ostinbakade hörn och så hade jag rökt skinka, färska champinjoner, körsbärstomater och mozzarella på min pizza, som jag sen toppade med ruccola blandad med parmesan och så lite nymalen svartpeppar ovanpå
Vi vill ha en tunn och spröd pizza, som man kan äta med fingrarna, utan bestick. Ta ut den varma plåten och dra på bakplåtspapperet medpizzan och skjuts in i ugnen i mitten, men bara någon minut tills osten smält
Pizza på kikärtsbotten med mozzarella, skinka och färska champinjoner 4 port (671 kcal/port) 2 pizzor protein 20 E% fett 51 E% kolhydrater 28 E% deg/smet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.