Ävendenna gång blir detenPizza bianco, denna gång medchevre, päron och hasselnötter. Avsluta medlite tunt ringlad honung och några varv medsvartpepparn och lite flingsalt
Ingredienser till en plåtstor pizza. Smula överchèvre och hackad rosmarin. Kavla ut degen och lägg den på teflongallermedbakplåtspappereller på en varm plåt
Rulla ut pizzabottnen på en plåt (bakplåtspapperföljermed) och bre på tomatpuré. Vi gjordeen favorit i reprispizza som bara är helt magiskt god och precis som alla andra rätter jag gör så är den otroligt enkel, haha
Det är ju supergott dock så kanske blir lite ”gasig” av bönorna, det är sånt man får ta heltenkelt och igår när vi gjordepizza så fanns detrester kvar av chili concarnen så vi hadeden på pizzan tillsammans med rödlök, färska små tomater och strimlad skinka sentoppade vi medjalapeno, oregano
Jag fick användning av den färdiga pizzabotten som jag köptetidigare i år från Lchf-butiken. * Bred ut krämen på pizzabotten o penslakanternamed olivolja
Allmänt, Pizza/pajer, Vegetariskt. Tyvärr jag kan inte ta på mig äran för receptet till den här godbiten, men jag känner ändå att jag vill deladenmeder
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.