blanda ner pistagen. Den skalar man och sen maler man kärnorna. vispa smör och socker. blanda ner alla torra ingredienser blandat med yoghurten och vaniljen
Garnera med socker och kanel. Smöra och bröa en form. Mätt upp smöret och låt det bli rumsvarmt. Vispa smöret krämigt och tillsätt sockret och fortsätt vispa tills det blir fluffigt och vitt
Nu var det verkligen längesedan jag skrev, flera veckor sedan till och med. Jag ska vara helt ärlig, det har varit så sjukt otroligt mycket att göra i skolan och med massa andra saker, så jag har inte haft en minut över till bakning
Rullade bollar och plattade till dem lite. skal och saft av 1 eko lime. 1 dl hackade pistagenötter. skal och saft av 1 eko lime. 1 dl hackade pistagenötter
Mamma stod för det mesta av piffet och även bullarna. Jag bidrog med fotformade kardemummakakor som enligt uppgift blev väldigt goda (hade glutenfria kakor till mig)
Smulpaj är både snabbt och enkelt, dessutom går det att variera i all oändlighet. Lägg alla torra ingredienser i en matberedare, skär smöret i tärningar och ha ner tillsammans med det torra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.