Blir kanske intesom det var tänkt från början, men godare än att äta bränt kött. Man börjar om med att knäcka en ny ägggula och häller sedan långsamt under omvispning i den spruckna såsen (på samma sätt som när man gjorde såsen från början) så kommer den att gå ihop igen
Sedan gör man en ganska stor grop i varje bulle och lägger i fyllningen. Det som gör de här bullarna så lättbakade (eller kanelbullar som det blev denna gången) är att de inte behöver kavlas
svartpeppar. svartpeppar. Jag har inlett projekt vegetarisk middag minst en gång i veckan. Vi är alldeles för dåliga på vegetarisk mat här hemma så igår lagade jag kikärtsbiffar
Förvara i burk i kylskåp. För även lakritsdagen infaller idag. Dessa choklad- och valnötsbollar med smak av lakrits tipsar jag gärna om ytterligare en gång då jag tycker de är helt fantastiskt goda
Sådan hr dipp finns i många olika varianter, och den är alldeles strålande som bufférätt, som plockmat eller bara som en aptitretare med lite bröd innan maten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.