Pinjenötskaka med basilikaglass
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Basilikaglass
  • 1 vaniljstång
  • 4 dl mjölk
  • 3 dl vispgrädde
  • 6 äggulor
  • 2 dl socker
  • 4 msk basilika eller thaibasilika
  • finhackad
  • 1-2 msk Pernod
  •  
  • Botten
  • 125 g smör
  • rumsvarmt
  • 1 dl florsocker
  • 3 dl vetemjöl
  • 1 äggula
  •  
  • Frangipanefyllning
  • 200 g mandelmassa
  • 100 g smör
  • rumsvarmt
  • 4 ägg
  • 2 msk vetemjöl
  • 1½ dl pinjenötter
  •  
  • Söt pesto
  • 1 dl socker
  • 1 dl vatten
  • 1 dl örter
  • färska
  • 1-1½ dl pinjenötter
  •  
  • Garnering
  • Färsk basilika

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.