Jag och David kommer åka till några vänner i Norrköping där vi ska träna, gå långpromenader med hundarna (de har också två amstaff, men har tikar så det kommer bli kaos, ha ha), äta god mat och bara umgås
På med pinjenötter och ringla balsamicon över. Toast med marinerad bresaola, chevré och pinjenötter. Och här kommer några tips påförrätter från året som gått, både vegetariskt och ickevegetariskt, med kött och med fisk
En god middag inleds ofta på restaurang med en toast eller canapé. Ett litet våffelhjärta blir dessutom en vacker inledning på måltiden, men den fungerar förstås att ätas som en liten ensamrätt också
Nu är det lördag och som vanligt blir det ett recept, måste kolla i morgon hur många år jag har hållit på med detta… det är inte många lördagar jag har missat
På med pinjenötter och ringla balsamicon över. Tunnbrödsstubbar med bacon och champinjoner. Idag bjuder jag påförrätter som kan passa till nyårsafton och andra festliga tillfällen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.