4 1/2 kruka oregano 1 vitlöksklyfta skal och saft av 1 citron (1 citron motsvarar 2 msk saft) 1 silverlök 250 g gula och röda körsbärstomater 4 msk olivolja salt och svartpeppar 2 pkt fetaost (à 150 g) Till servering bröd kalamataoliver Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Peter stod för detta och jag var bara med och kollade läget lite. Gillar man fetaost, soltorkade tomater och smördeg så är detta verkligen något för dig
Lägg tomaterna i en ugnsfast form och täck tomaternamed olivolja. Baka tomaterna i 30 minuter. När pastan är klar blanda ihop fetaosten och tomaternamed pastan (häll i lite pasta vatten) 450g baby tomater
Lägg tomaterna i en ugnsfast form och täck tomaternamed olivolja. Baka tomaterna i 30 minuter. När pastan är klar blanda ihop fetaosten och tomaternamed pastan (häll i lite pasta vatten) 450g baby tomater
Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen med pasta, fetaost, soltorkade tomater och en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomatmed grädde eller crême fraichè
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.