Lägg allt i en burk med lock, häll över lagen och förslut. Skiva chilin. 1 st röd chili. 1 Koka upp ättika, socker och vatten till en lag och låt svalna
Häll upp i väl rengjorda burkar med tättslutna lock. Skär bort stjälken och dela chilin på längden. Lägg chili, äppelcidervinäger, vatten, socker och salt i en kastrull
Gör ni det med - än är det inte för sent. Allt ska ha lite sting, och om det inte är i maten kan man äta det till - som de här pickladechilisarna, till exempel
Örtsaltpudrad zucchiniHetta upp en stor skvätt rapsolja i en stekpanna med lite högre kanter på. Häll rikligt med olivolja i en djupare stekpanna och lägg i chilin när den börjar bli het
Med inspiration från just krabbkakor, rörde jag ihop en snabb pastarätt, med krabbkött, zucchini (snacka om högsäsong, de växer så de knakar i Lise-Maries trädgårdsland), fänkål och röd chili
Strimla chilin. Inlagd zucchinimedchili och timjan Ingredienser 2 dl socker 1 dl ättiksprit, 12 procent 3 dl vatten 1 stor squash, cirka 400 g 2 gula lökar 2 röda chilifrukter några kvistar färsk timjan Gör så här 1. 2 röda chilifrukter
Här har jag lajat lite med det traditionella och lagt till zucchini och chili. Skär sedan längs med varje halva en gång till så att du har fyra långa bitar av varje zucchini
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.