Knåda degen kraftigt i några minuter så att glutentrådarna blir starka. 25 g jäst 2 dl vatten, fingervarmt 2 msk olivolja 3 tsk salt ca 5–6 dl vetemjöl. Garnering olivolja ,flingsalt eller salt, soltorkade tomater i strimlor, färsk basilika (eller rosmarin), 1 rödlök alla juline. Grädda brödet mitt i ugnen i 12–15 min eller tills det fått fin färg. 25 g jäst 2 dl vatten, fingervarmt 2 msk olivolja 3 tsk salt ca 5–
Koka upp vatten, ättika och socker tills sockret löser sig. Gör så här. De flesta recept använder den traditionella 1-2-3 lagen (1 del ättika, 2 delar socker och 3 delar vatten) men jag tycker den blir lite svag så jag har dragit ner på vattnet lite. Om man vill så kan man såklart öka på vattnet till 1 1/2 dl. 2-3 rödlökar · 1 dl vatten · 1 dl socker · 1/2 dl ättika (12%). 2 delar socker. 2-3 rödlökar. 1 dl socker
Gör så här. Pickladrödlök är ett mycket gott tillbehör till i princip vad som helst. När lagen svalnat något häller man den i en glasburk och fyller på med tunt skivad rödlök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.