Koka upp vatten, ättika och socker tills sockret löser sig. De flesta recept använder den traditionella 1-2-3 lagen (1 del ättika, 2 delar socker och 3 delar vatten) men jag tycker den blir lite svag så jag har dragit ner på vattnet lite. 2-3 rödlökar · 1 dl vatten · 1 dl socker · 1/2 dl ättika (12%). 2 delar socker. 2-3 rödlökar. 1 dl socker
Pickladrödlök är ett mycket gott tillbehör till i princip vad som helst. När lagen svalnat något häller man den i en glasburk och fyller på med tunt skivad rödlök
Pickladrödlök är ett supergott tillbehör som ger lite extra sting till middagen. Rödlöken ligger i en lag som gör den härligt sötsyrlig, och det är superlätt att göra
Så gott och den blir mildare när den är picklad. 2 rödlökar, skiva tunt, gärna med mandolin 1½ dl vatten 1 dl strösocker ½ dl ättikssprit 12% 1. - Läs hela inlägget här 2 rödlökar. 1 dl strösocker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.