Tacos skulle jag nog kunna äta minst två gånger i veckan, jag älskar verkligen det. -) Det blir ju dock kanske lite enformigt om man skulle äta tacos på samma sätt varje gång men man kan ju variera sig som tur är
Inte är det ofta som vi gör maträtter mer än en gång egentligen men det finns några "favorit i repris-recept" och detta är absolut en som hamnar i den kategorin
Tag upp räkorna och tina upp dem. Koka 6 ägg. Blanda ihop lättfil, créme fraiche och majonnäsen. Lager 1. Tag fruktcocktailen, sila av spadet och lägg bären i en bunke, ev, krossa dem lite
Dags för en resa till allas vår favoritdestination. Thailand. Detta blir dock inte en semesterresa med sol och bad utan en resa av det mer kulinariska hållet
Lägg upp ett par skopor glass i 4 höga vinglas, stänk över vodkan och toppa med Spumante. Strö några flingor havssalt på toppen och avsluta med lite olivolja
Koka alltsammans under omrörning och vrid runt i pastan ofta med tång eller en gaffel. Skala och skiva lök och vitlök, dela tomaterna (om dom är stora) och strimla chilin
Värm ugnen till 180°. Hyvla potatisen tunt, gärna med mandolin eller i matberedare. Skölj och finstrimla purjolöken och skala och krossa vitlöksklyftorna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.