Bild på kycklingen har vi icke att bjuda på, den ser helt enkelt ut som kycklingfiléer utan skinn gör, ganska blek och tråkig, men smaken var något helt annat än blek och tråkig
500-600 g kycklingfilé2 dl creme fraiche2 dl vispgrädde2 msk soya1 tsk sambal oelek1 msk tomatpuré½ tsk torkad rosmarinOstDela filéerna på längden i två delar och sen varje del en gång till på samma sätt. 500-600 g kycklingfilé
Lata mammans blogg om mat och annat som gör livet värt att leva!
Om man vill göra det extra lätt för sig gör du den som en gratäng istället där du kokar ihop såsen och sedan häller den i en form med råa kycklingfiléer, varefter du tillagar allt i ugnen tills kycklingen är färdig
Det var ett tag sedan som jag bakade småkakor men när jag hittade detta receptet kunde jag inte låta bli, det lät så gott och kakorna var ännu godare än jag trodde
VÄRLDENS godaste pastagratäng som är en blandning mellan spaghetti och köttfärsås och lasagne. Inlägget Världens godaste pastagratäng dök först upp på ZEINAS KITCHEN
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.