Som det här enkla men goda surdegsbrödet. }SURDEGSBRÖD MED ANIS OCH FÄNKÅL, två bröd (eller ett stort och 12 riktigt små)Dag 1, kväll100 g rågsurdegsgrund100 g rågmjöl200 g ljummet vattenBlanda i en skål, täck med plastfolie och låt stå framme över natten. 100 g rågsurdegsgrund
Lördagen gick i surdegens tecken. Jag hade mer surdeg, och lite annorlunda jästider. Barnen önskade sig hamburgare, och då bakade jag egna hamburgerbröd - med surdeg förstås
3/4 dl ljus sirap . 3/4 dl ljus sirap. Lingonkolapaj. Spanade in halvåtta hos mig för första gången på länge förra veckan och oj vad mycket jag vill testa helt plötsligt
Ursäkta kass mobilbild men man kan ju inte låta bli att fota dessa finingar. -). Nu har vi verkligen våren här i stan, så himla skönt och man blir ju så glad varje gång vitsipporna dyker upp där i skogen
”Cono Sur söker efter en ny läcker huvudrätt som ska passa till ett av våra viner Cono Sur ORGANIC, antingen det röda Cabernet/Carmeneré eller det vita Chardonnay och bjuder in Sveriges mat och vinbloggare att delta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.