Fotograferingen igår gick jättebra. Det var ett tag sedan jag fotades så det kändes lite ovant. -) Men efter ett tag kommer man in i det och då är det jätteroligt
Tvätta citronen, torka och riv skalet. Skala sedan citronen och skär fruktköttet i små bitar. Lägg pumpabitar, vatten, citronbitarna och skalad och riven ingefära i en kastrull
Imorgon är det fredag (igen. ) och vi ska fira in helgen genom att äta middag och dricka bubbel på Natur, kolla in Kings of Convenience på Pustervik och avsluta kvällen med en Bloody Mary på Mr P
instagram 100kitchenstories. Min mami sa till mig häromdagen att hon hade märkt att jag inte åt särskilt mycket grönsaker i jämförelse med innan längre
Förra hösten gjorde jag en smaskig pumpasoppa men häromdagen blev det ugnsbakade pumpaklyftor med fetaost, ljummen bulgursallad med grönsaker, svamp och sojabönor, smörstekt sparris och en vitlökig yoghurtsås
Att vi borde äta mer grönt, både för hälsans och för miljöns skull, har du säkert hört. Men det kan vara svårt att ställa om, särskilt som vi är vana vid att utgå från proteinet när vi lagar mat
I går kom vintern till Linköping snöslask och en kall vind. Vad passar då bättre att äta en soppa. Zuppa di verze con fagioli är det italienska namnet på den här soppan
Den här bönsoppan med sriracha blev mycket godare än vad jag trodde den skulle bli. Jag vet inte riktigt varför som jag var tveksam till om den skulle bli god eller inte, kanske för att den innehåller så få och enkla ingredienser och att jag inte är van vid att mixa bönsoppor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.