3-4 st chorizo. 3-4 st chorizo. Här kommer ett superenkelt recept som går snabbt att röra ihop. Perfekt för den som är trött på att laga mat eller för den som har ont om tid
Men än så länge sitter jag och jobbar, med lunchen färsk i minnet. Skär chorizon i slantar. Häll av pastan och blanda med tomatpesto, crème fraiche och basilika
Jag gjorde den efter ett recept ifrån Authentic Mexican och jag är väldigt nöjd med resultatet. Mexikansk chorizo är oftast färsk till skillnad mot spansk chorizo som oftast är lufttorkad
Vi vill ha en tunn och spröd pizza, som man kan äta med fingrarna, utan bestick. Lägg nu pizzabotten på bakplåtspapper och fördela riven ost på botten, lite tunt skivad chorizo, skivad pepperoni, små tomatklyftor och små klyftor från rödlök
Ericas meny la för ett tag sen ut ett recept på pasta med pesto och halloumi. Hur man spritar bondbönor hittar du här och recept på pesto med solrosfrön hittar du här
med lite idealmjöl. Smaka av med salt och peppar. Servera med färsk pasta och wokgrönsaker. Skär kycklingfiléerna i bitar och stek dem i smör tills de har fått en fin färg
Då har vi kommit till vår andra Tapas-rätt som är en variant med karameliserad Chroizo-korv. Lägg ner skalade vitlökslyftor som du krossat lite lätt med handen eller en kniv
Stek korven och stäng av plattan (får inte vara för varmt) och blanda ner den kokta pastan med sparrisen och ägg gulorna och salta och peppra och strö över parmensanost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.