) men häromdagen kom dottern och hade förslag på en rätt hon sett någon göra på YouTube, och visst det kunde vi ju testa, nämligen pestofylldakycklingfiléer
En tomatsallad behöver inte alltid serveras kall. eller vänta det skall den aldrig göra. den skall alltid vara rumstempererad för att den skall smaka som bäst
Lägg frysta kycklingfiléer i marinaden på kvällen och låt de tina och marineras i kylen till dagen därpå så är det bara att stoppa de i ugnen när man kommer hem från jobbet
Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld med parmalindad kycklingfilé som jag fyllde med parmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
Tina och skiva/strimla kycklingfilén och lägg i en smord ugnsfast form. 2 kycklingfiléer. Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen
Om kycklingfiléerna är stora kan man dela dom. 500 gram kycklingfilé. 500 gram kycklingfilé. Perfekt rätt som man kan förbereda om man ska äta tillsammans med vänner
En av våra middagar förra helgen var fetaostfylld kycklingfilé inlindad i bacon med balsamicosås. Till fyra portioner600 g kycklingfilé8 skivor bacon8 små bitar fetaost1 krm svartpeppar2 dl grädde2 msk balsamvinäger1 msk konc kycklingfondDela varje kycklingfilé i två delar om de är stora. 600 g kycklingfilé
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.