För exakt 250 inlägg sedan hade jag inte en blogg. Tänk. Bara ett brinnande intresse för vegetarisk mat, en växande passion för bak och en vilja att dela med mig av den begränsade kunskap jag satt inne med
ade inlägg och förhoppningsvis lär det komma många fler. Kära läsare. Här kommer alltså mitt 100. ) Jag har inte ens kommit igenom en fjärdedel av min recepthög och jag tycker den växer hela tiden, härligt
Jo, men visst. Sonen har varje vecka sedan i början av februari haft några dagars med feber. Nu ville den INTE ge med sig så det bidde till att besöka doktorn
Jag minns det inlägget. Jag minns det inlägget. Jag och treåringen har en deal. När vi går till biblioteket går det inte att undvika det inbyggda caféet som frestar alldeles vid entrén, och en godsak är snarare regel än undantag
Sååå, jag tänkte att det var dags nu till inlägg 100 att göra biskvier som jag inte gjort på 100 år. Nu har jag gett mig på ett experiment till utmaningen Månadens sötsak hos Söta saker
Det här inlägget har jag tagit från Martina rakt av (jag har frågat och det var okej). Jag rekommenderar dig starkt att läsa hela inlägget även om det är långt
De får också bli mitt bidrag till Månadens sötsak i mars, där temat den här gången är PERSONLIGT. 1) Baka eller tillaga något sött på temat PERSONLIGT före den sista mars, blogga om det och länka till det här inlägget. Månadens sötsak – Personligt 100 gram smör
Ni måste ha hörsammat min uppmaning om att det fanns mer på min hemsida än blogginlägg om Polen, stuvade makaroner och rabarbercheesecake för under oktober rördes det om i grytan och fokus hamnade på helt andra inlägg
Detta blir mitt inlägg nummer 100. Aldrig hade väl jag kunnat tro att jag skulle kunna komma på så mycket att skriva om så jag skulle komma upp i 100 inlägg
Månadsskifte innebär ju att jag presenterar föregående månads mest populära inlägg och extra kul är det att mitt blogginlägg från en fullständigt galen kväll med Anton och Cabaret Candy Club tog sig in på första plats och slog övriga inlägg med hästlängder
Första inlägget, känns nästan lite nervöst, vad ska man skriva om. Jo, jag tänkte faktiskt börja med att dela med mig av ett recept bestående av 1 ingrediens
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.