Persikotårta med likörgrädde Börja med bottnen. Sätt ugnen på 175 grader. Vispa smör och socker vitt och poröst. Blanda mjöl, bakpulver och vaniljsocker i en separat bunke Matklubben.nu
Glaserad persikotårta Täck botten med bakplåtspapper. Öppna burken med persikor och häll av lagen i en kastrull. Pensla persikokakans sidor med persikolagen Matklubben.nu
Persikotårta Kavla ut degen till en rund kaka och klä en rund, låg form, gärna springform, med degen. Täck med persikor och jordgubbar eller hallon Matklubben.nu
Persikotårta Glasera med äppelgelé. Kavla ut degen till en rund kaka och klä en rund, låg form, gärna springform, med den Mat-adoran
Persikotårta Ta bort bladen och dekorera också kakan med skivade persikor. Servera med vispad grädde, gärna smaksatt med persikolikör eller lite rivet citronskal Ica kuriren
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.