Det var en underbar persikopaj med mandelmassa. Godkväll alla. Hoppas er dag har varit bra. Jag tog en tur till stan med en förhoppning om att förnya garderoben lite, men tyvärr gick det sisådär med shoppingen och det blev inte mer än örhängen och nagellack
Skörden firades med en knaprig havre- och persikopaj. Foto. Karin / bevemyrs blogg. . Efter att ha fyllt flera korgar med råge går det att konstatera att årets persikoskörd inte direkt är mager
Glutenfri mördegsbotten. 3,5 dl Lailas finmix100 g mjölkfritt margarin 1 msk socker1 äggula1 msk havremjölk Blanda snabbt samman ingredienserna till en deg
Recepten duggar tätt i februari. I alla fall i köket, men inte här på bloggen. Jag får aldrig ro att blogga just nu känner jag med en livlig fyramånaders bebis hemma
Persikor är egentligen ingenting som hör hemma i LCHF-kost, men eftersom just de här persikorna odlats i mina föräldrars växthus så ville jag göra något extra gott av dem
På bilden ser ni en persikopaj som jag och Fanny gjorde idag. När man gör persikopaj så är det bra att välja persikor som har mognat ett tag eftersom man då får fram mer smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.