idealmakaroner. Grädda mitt i ugnen i 30–40 minuter tills puddingen stannat. Värm ugnen till 200 grader. Koka makaronerna enligt anvisningarna på förpackningen
Grädda mitt i ugnen i 30–40 minuter tills puddingen stannat. 4 dl idealmakaroner. Makaronipudding 4 dl idealmakaroner 1 gul lök, alt 1 liten purjolök 250 g rimmat sidfläsk 2 dl lagrad ost, grovriven
Beräkna cirka 1/2 dl smet per raggmunk. 800 g fast potatis, (8–10 st). 800 g fast potatis, (8–10 st) 2 dl vetemjöl 1 tsk salt 4 dl standardmjölk 1 st ägg 600 g skivat rimmat sidfläsk smör till stekning
Låt grytan sjuda sakta i 45–60 minuter tills älgsteken blivit mör. Ta upp älgsteken, linda in den i aluminiumfolie eller blött smörpapper och låt den vila i 15 minuter
”Maten, drycken och konsten att kombinera” är skriven av Per Morberg och ges ut av Bonnier Fakta. • Gör 5–7 cirka 10 cm djupa hål i köttet med ett brynstål. Stek tills termometern visar 62–65°, 60–80 minuter. dem halvmjuka i gräddmjölken, 5–10 minuter. • Häll potatisblandningen i en smord ugnsform och grädda gratängen mitt i ugnen i 30–40 minuter
Skala sparrisen och skär upp i 1 centimeter långa bitar. Lämna gärna topparna oskurna. Koka upp lättsaltat vatten i en kastrull och koka sparrisbitarna och topparna i 2-3 minuter
Ingredienser till Per Morbergs sjömansbiff i Crock Pot. Jag älskar Per Morberg och hans recept. Idag lagade jag för första gången sjömansbiff, Per Morbergs sjömansbiff i Crock Pot
Ett recept ur Per Morbergs bok Morberg lagar husmanskost. Väldigt god. Krämig och god smak. Har aldrig haft kummin, lagerblad och paprikapulver i förut, däremot brukar jag ha i vitlök och chilisås
”Maten, drycken och konsten att kombinera” är skriven av Per Morberg och ges ut av Bonnier Fakta. Låt koka i 5–10 minuter. ligga i fonden i 5–10 minuter, eller tills den har vitnat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.