Pepparrotstorsk med vitkål Skär vitkålen i klyftor och förväll den i lite saltat vatten. Lägg kålen som en bädd på ett ugnsfast fat, Matklubben.nu
Pepparrotstorsk,rödbetor & brynt smör Hej på er i vintermörkret. Här kommer jag med ett ruskigt gott recept. Få ingredienser med fantastiska goda smaker izzysmatblogg
VECKOMATSEDELPepparrotstorsk med fetaosttäcke. VECKOMATSEDEL. Dags för veckans matsedel. Tänkte köra lite ”kryddigt” tema denna veckan Niiinis
PepparrotstorskPEPPARROTSTORSK. 4 portioner. 2 - 3 purjolökar, ca 500 g. 1 msk olivolja. 4 torskfiléer, ca 500 g. salt. Sås. 2 msk margarin Mat-adoran
Pepparrotstorsk 4 portioner. 2 gula lökar. 1 ½ msk smör eller margarin. 500 g färsk torskfilé. 1 tsk salt. 2 msk riven pepparrot Receptbankens Kokbok
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.