Färsrullader. Färsrullader2 ägg mjölk ströbröd 450 g nötfärs 150 g lammfärs 1 gul lök, finhackad 2 klyftor vitlök persilja salt peppar chili spiskummin
I dag var det meningen att vi skulle ha vårt årliga adventsfirande med familjen I och familjen O. Nu blev Wiktor sjuk och vi fick hoppa över vår årliga tradition med glögg, korvgrilling och julgransplockning i skogen med gösmiddag som avslutning
1. Skala och skiva löken. Fräs den i lite margarin utan att den tar färg i ca 2 mintuter. 2. Finstrimla baconet och knaperstek det i en torr panna, låt fettet rinna av i en sil eller ett durkslag
I onsdags firade vi världsdag Sverige på förskolan. Vi hade planerat in det traditionella midsommarfirandet och gjorde en gemensam aktivitet av det hela
Gubbröra på kavring och pepparrotsfyllda laxsnurror sååå gott. Pics från långfredagen. God morgon. Ännu en fantastisk solig morgon att vakna upp till här i Göteborg
Blanda ströbröd, potatismjöl och vatten, rör i salt och peppar och låt svälla 10 minuter. Hacka persiljan och tillsätt den tillsammans med färs och ägg
Skär ett djupt snitt längs med hela filén och vik upp den. Krydda med salt & peppar. Bred på senap och strö över pepparrot, vik ihop och fäst med tandpetere eller bind om med steksnöre
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.