Ett väldigt gott alternativ än vanliga pepparkakor är pepparkaksskorpor. De går snabbare att baka än pepparkakor där degen helst ska stå i kylen ett helt dygn innan utbakning
Sätt ugnen på 200°. Rör strösocker, farinsocker samt smör poröst. Tillsätt ägget. Blanda i dinkelmjöl, havregryn, bakpulver, vaniljsocker samt pepparkakskrydda
Jag upptäcker själv att det blivit mycket julinspirerat bakande nu, men när julkänslan inte riktigt vill infinna sig utomhus, så får man hjälpa till med lite juliga dofter inne i alla fall
Dessa goda pepparkaksskorpor är en stor favorit hos mig. Dessa skorpor äter jag nu i stället för den klassiska pepparkakan med vetmjöl och vitt socker i, vilket känns underbart för mig
Bakade lite härligt goda pepparkaksbiscotti i helgen, så gott, fast de blev mer spröda än hårda, inte så hårda som skorpor är och nästa gång jag gör dom kommer jag öka på mängden kryddor något
Pepparkaksskorpor. Följ gärna Sockertussen på Facebook =) Pepparkaksskorpor. Äntligen har jag hittat receptet på pepparkaksbiscottin jag bakade i helgen
pepparkakor, pepparkaksskorpor, digestive, knäcke, diverse olika ostar såsom grönmögel, brie, philadelphia, chevre, mjukost och färskost, julgodis, oliver, pepparkaksgifflar, clementiner
Jag brukar vanligtvis göra saffransskorpor till glöggen, detta år blir det pepparkaksskorpor vilket jag smakade i fredags och det var också mycket gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.