Jag dekorerade dem med mini pepparkakor och polkagrisspiraler som jag köpt från Gränna. polkgrisspiraler (om du inte hittar sådana kan du istället dekorera med t
Du kan välja vilken fyllning du vill, jag hade creamcheese på dessa. INGREDIENSER 30g (1/3 dl. ) strösocker70g (1dl) florsocker90g mandelmjöl90g (1 1/2 dl) florsocker70g ca 2 stora ägg
Placera ut pappersformar på en plåt och fyll med smeten. Färga glasyren rosa med röd karamellfärg. Spritsa frostingen på cupcakesen och garnera med hjärtformat strössel
Vispa samman creamcheese, florsocker och vaniljextrakt och häll ner oströran över smeten och swirla runt med en kniv så att det blir ett marmorerat mönster
Färga din creamcheese frosting i olika färger med karamellfärg eller behåll den vit. Bred eller spritsa frosting på cupcakes eller muffins och garnera med strössel eller blommor
Och vitchoklad i den andra som jag dessutom färgade med lite gul pastafärg. Prova du med. Jag gjorde en sats och blandade ena hälften med 100 g smält avsvalnad vit choklad, och den andra med blåbär
Placera ut pappersformar på en plåt och fyll med smeten. Färga glasyren rosa med röd karamellfärg. Spritsa frostingen på cupcakesen och garnera med hjärtformat strössel
Spoon pudding mixture into creamcheese mixture and mix until well blended. For the pudding mixture, mix pudding and evaporated milk for 2 minutes on medium speed. In a separate bowl, beat creamcheese for 3 minutes on medium speed. 2 8 oz packages creamcheese
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.