Pepparglaserad fläskfilé med västerbottenrisotto och svampragu
Coop
Coop
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 700 g putsad fläskfilé
  • 1 tsk salt
  • 0,5 tsk vitpeppar
  • 0,5 msk olja
  • 1 hackad röd lök
  • 0,5 msk olivolja
  • 1 msk socker
  • 3 dl rödvin
  • 3 dl kraftig kalvbuljong av fond
  • 1 msk blandad peppar t ex rosé, grön, svart, krossad
  • 3 dl arborioris
  • 0,5 dl finhackad schalottenlök
  • 1 msk smör
  • 1 dl torrt vitt vin
  • 2 msk finskuren färsk rosmarin
  • 6 dl varm kycklingbuljong av fond
  • 2 dl fint riven västerbottensost
  • 0,5 msk citron, pressad
  • 2 msk strimlad färsk basilika
  • 300 g ansad blandad svamp
  • 1 finhackad schalottenlök
  • 1 hackad vitlöksklyfta
  • 0,5 msk smör
  • 0,5 tsk salt
  • 0,5 tsk svartpeppar
  • 80 g spenat

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.