Fäst med tandpetare och bryn filéerna runt om i en stekpanna med smör. Servera med ris och sallad. Skär ett snitt i filéerna och fyll varje filé med 2 salamiskivor och strimlad paprika
Servera ihop med klyftpotatis eller fullkornsris. ) Fyllda paprikor 4Â paprikor (blir 4 halvor per person) Ca 250 g köttfärs eller sojafärs Champinjoner 1-2 msk tacokrydda ½-1 dl vatten 2 dl riven ost Värm ugnen till 225° C
Fäst med tandpetare och bryn filéerna runt om i en stekpanna med smör. Servera med ris och sallad. 14 st kycklingfiléer 8 skiva salami 1 st röd paprika salt och peppar 1 msk smör eller margarin 2 dl vispgrädde 1 dl vatten 1 msk kycklingfond 1 msk kinesisk soja Servera med. 225°Skär ett snitt i filéerna och fyll varje filé med 2 salamiskivor och strimlad paprika
ugnsbakade paprikor fylldamed bulgur och quornfärs. Jag älskar vegetarisk mat men kan tycka att den ibland är svår att få mättande men med quorn- eller sojaprodukter blir det lättare
Kött ⁄ ReceptPaprika fylld med köttfärs och annat gott. En paprika-båt kommer lastat med…. Man kan fylla den med köttfärsröran som finns i detta recept eller föredrar du kanske vegetarisk färs så går det lika bra
Låt tomatjuicen koka upp, och häll upp runt de fyllda paprikorna. Fyll paprikorna med färsblandningen (till ungefär 1 cm innanför kanten då fyllningen sväller under tillagningen). Lägg lock på och låt koka klart på medelhög värme (ca 50 min). Använd för att reda tomatsåsen och smaksätt sedan med socker(efter smak ca 2 msk). Lägg sedan försiktigt tillbaka de fyllda paprikorna i såsen och låt stå 10 minuter. Gräddfil, färskt bröd (man doppar i) 8 medelstora vit paprika. 1 medelstor lök
Här fylls paprikorna med linser i en tomatsås som blir härligt krämig tack vare tahini. Fyllda paprikor är en enkel och god rätt som kan varieras i det oändliga beroende på vad man har hemma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.