) Det fick bli pepparbiff med en underbart god potatisgratäng samt grönpepparsmör. Till efterrätt hade vi chokladfondue med banan och jordgubbar som smakade helt okej för denna tiden på året
Vi älskar verkligen ost och en av de absolut bästa såserna är den med mögelost i. lite mjöl att reda medSåsen är verkligen enkel att göra, det är bara att koka upp grädde och smula ner osten
Ringla på lite olivolja och krydda med oregano, basilika och pepparmix. Stek köttet hastigt i en het stekpanna (gärna grillpanna för att få de fina ränderna) och krydda med salt och peppar
Vispa, gärna med elvisp medans du långsamt häller i oljan till en tjock majonnäs. Smaksätt med tryffelolja, finriven parmesan och salt/peppar Pommes frites
Koka upp buljongen, blanda äggulorna och crème fraiche. Tillsätt sedan crème faricheblandningen i buljongen och salt, peppar och lite socker, koka upp det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.