PEPPARBIFF PÅ LEVER. Varför inte steka lever som pepparbiff. Och mycket billigare än den vanliga pepparbiffen, som man i regel gör på nötfilé eller utskuren biff
Pepparbiff. Pepparbiff800 g ryggbiff, i skivor 3 msk hela svartpepparkorn. Chimichurri. Blanda alla ingredienser till chimichurri i en matberedare och mixa ihop till en "pesto"
Klicka i lite mer smör i pannan (vi hade gjutjärn) o stek pepparbiffarna. 2 pepparbiffar2 bakpotatisarVitlökssmörLite parmesan ost om man vill4 färska sparrisar4 bacon skivor1 burk chilibeaBlandsalladSätt ugnen på 225 grader. Mm lyx 2 pepparbiffar
Servera pepparbiffen med ugnstomaterna, klyftpotatisen med rödlök, konjak- och pepparsåsen samt grönsallad som förslagsvis babyspenat toppad med lite olivolja samt balsamvinäger
Smält smör tillsätt mjölk och värm vätskan till 37 grader. Blanda i jästen, och allt det torra. Arbeta ihop degen och låt den jäsa till dubbel storlek (30-60 minuter)
I veckan köpte min man hängmörad Oxfilé från Dansjö Gård som ligger utanför Växjö. Vi har börjat handla mer och mer kött hos dem, dels för att det är närproducerat men oxå för att de håller en hög kvalité
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.