Pepparbiff Cap Horn
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 oxfilébiffar à 150 g
  • 1 tsk salt
  • 2 msk smör till stekning
  • 2 msk fransk
  • ljus senap
  •  
  • Sås
  • 1/2 msk grovkrossad svartpeppar
  • 1/2 msk lättkrossad rosépeppar
  • 1/2 msk lättkrossad grönpeppar
  • 1 dl rödvin
  • 2 msk konjak
  • 1 grönsaksbuljongtärning
  • 1 1/2 dl vatten
  • 1-1 1/2 msk kinesisk soja
  • 2 tsk arrowrot
  • 1/2 dl Madeira
  • 2 msk smör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.