Smaka eventuellt av med mer salt ochpeppar. Blanda ihop vin, fond och grädde. Salta och peppra köttet och bryn det sedan runtom på hög värme i smör eller olja
Smaka av med lite salt ochsvartpepparoch låt det sedan koka upp. Lägg i purén och vitlöken och fräs lite till, slä sedan på krossade tomaterna, vatten, vinoch basilikan
De önskade sås på fyra sorters peppar eller mammasås som de säger. Tiden då barnen föredrog att äta något annat än mamma och pappa är för länge sedan förbi
Krydda med peppar, kanel, kryddnejlika och lagerblad. ”Vin chaud” betyder varmt vin på franska och är deras variant på glögg, därför innehåller grytan kanel, nejlika och apelsin
Vinet har en frisk och fyllig smak av mörka bär och vanilj. Så himla smidigt med grytor tycker jag, man gör den på fm eller dagen och så får den stå och småputtra hela dagen tills det är dags för servering
Smaka av med salt ochpepparoch red av med maizena. Denna gången var det Affe som stod för inköpen och båda vinerna var goda, ja faktiskt riktigt goda, så han får helt klart köpa vin till oss fler gånger
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.