Trött, förkyld och vädret är tråkigt. Men det är lördag och det är ju aldrig fel. Idag åker vi till Valliden och ska fortsätta bygga på husvagnsgaraget
Skär oxfilén tunt med en vass kniv. Skala och hacka löken och klipp gräslöken. Stek eller rosta brödet. Lägg köttet på brödet och klicka på lite löjrom i mitten
250 g oxfilé 1 rödlök, finhackad 1 knippe gräslök, finhackad 120 g löjrom salt malen svartpeppar 4 ägg ev några klickar crème fraiche till servering (ca 0,5 dl) parmesanbröd, till servering plastfilm
Köttfärslimpa med Bacon, Vitlök och Timjan 300 gr Nötfärs från Jämtlandsgården 1 Ekologiskt Ägg från Pelle och Lisa i Nälden 1 gul Lök 2 Vitlöksklyftor ½ paket Änglamark Ekologiskt Bacon ½ dl Grädde 2 msk Ekologiskt Kokosfett utan smak 1 msk Fiberhusk 2 tsk torkad Timjan 1 tsk Worcestersauce Havssalt och nymald Vitpeppar 1 ask Cocktailtomater 1 msk smält Smör Hacka lök och vitlök fint
Idag var jag på John Pelle sport på söder och provade ut ett par MBT-skor. Jag har fått nöjet att prova dem ett tag och se hur de påverkar min hållning, leder och fötter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.