Peking pork
[Haarickå väärts]
[Haarickå väärts]
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner Tärna och stek 400 g rökt sidfläsk i en stor, djup stekpanna. Ta upp fläsket men låt fettet vara kvar. Fräs 4 dl ri i fettet tillsammans m ett kuvert saffran och en finhackad vitlöksklyfta. Låt bli lite genomskinligt. Ös på 2 dl vitt vin och låt ånga av. Häll i 3 dl vatten och 2 msk konc. skaldjursfond. Låt puttra under lock i ca 20 min, se till att det hela tiden finns vatten kvar. Tärna 2 röda paprika, en röd chili, 4 tomater och skala en påse edamame bönor. När riset är klart - krydda m 1 msk rökt paprikapulver och häll i grönsakerna + fläsket. Veva runt, smaka av m salt och vänd ner 400 g skalade räkor.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.