Peanutbutterchoko cookies, eller rätt och slätt choklad och jordnötssmörkakor
cat's bak- och matblogg
cat's bak- och matblogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 40-50 kakor
  • 125 g rumsvarmt smör
  • / 2,25 dl strösocker
  • / 2,25 dl kokossocker
  • / 1 ägg
  • / 2 tsk vaniljsocker
  • / 1 tsk bikarbonat
  • / 2 msk kakao
  • / 1 dl jordnötssmör
  • / 4 dl vetemjöl
  • 175 grader Rör smör och socker poröst. Tillsätt ägget och rör till en jämn smet. Rör ner vaniljsocker, bikarbonat och kakao. Blanda i jordnötssmöret och rör noggrant till en slät smet, blanda till sist ner mjölet. Rulla valnötsstora bollar av smeten och lägg dem glest (kakorna flyter ut under gräddningen) på bakplåtspappersklädda plåtar. Grädda kakorna i mitten av ugnen ca 12-15 minuter Låt kakorna svalna på plåten och lägg dem sedan i burkar.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.