Smaka av ädelostsåsenmed svartpeppar samt ev. Koka upp grädden i en kastrull och smula ner ädelosten. Vispa runt lite så att osten smälter ut i grädden
Blanda samman smulad ädelost med créme fraiche och smaka av med salt & peppar. Hetta upp en stekpanna med smör och stek filéerna ett par minuter på varje sida, salta & peppra en aning
Servera med parmesan. Skär sparrisen i ca 2 cm långa bitar. Lägg knopparna åt sidan. Koka sparrisen i lättsaltat vatten tills den är nätt och jämt mjuk, ca 5 min
Toppa med smulad fetaost och svartpeppar. 2 Vänd runt pastan med grönkål, valnötter och olivolja. 4 Blanda alla ingredienser till tomatsalladen och smaka av med salt, peppar och honung
Servera till stekta fläskfilémedaljonger. En sallad på rucola, avocado, fint tärnat äpple, gurka och pumpakärnor med kallpressad olivolja och pressad citron passade fint till den här rätten
Lax och ädelostsåsHär kommer en krämig och smakrik ädelostsås som passar väldigt bra ihop med lax. Skär osten i mindre bitar och lägg i en kastrull tillsammans med 2 dl grädde
Servera med bröd och sallad. Koka pastan enlig anvisningarna på förpackningen. Värm såsen i en kastrull. Smula ner ädelosten och låt den smälta under omrörning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.